Політика
конфіденційності

Політика
конфіденційності
ПОЛІТИКА ЩОДО ОБРОБКИ
ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Управління цим сайтом http://reever.tech (надалі — «Сайт») відбувається ТОВ «РІІВЕР» (надалі — «Компанія»), код ЄДРПОУ 44319105, юридичною особою, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог чинного законодавства України.

Ми піклуємося про конфіденційність даних своїх клієнтів і прагнемо до того, щоб у Вас залишалися тільки найтепліші враження. Наведена нижче інформація призначена для роз'яснення того, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо і як ми будемо їх використовувати.

Дана угода про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» №2297-VI та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя і правом на самовираження.

Політика конфіденційності та обробки персональних даних доповнює Публічну оферту і є її невід'ємною частиною. Будь ласка, ознайомтеся з нею, перш ніж продовжити використання Сайту http://reever.tech.

Відвідуючи Сайт http://reever.tech, ви зобов'язуєтеся дотримуватися дану Політику конфіденційності і погоджуєтеся з її умовами, підтверджуючи свою згоду на добровільну передачу та обробку персональних даних з метою виконання замовлень.

Ми завжди готові відповісти на всі Ваші питання, що виникають щодо нашої Політики Конфіденційності. Для цього, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами, вказаними на сайті.

При оформленні замовлення на Сайті або передачі даних фахівцю по роботі з клієнтами по телефону, Клієнт надає Компанії наступні дані:
— Ім’я та Прізвище;
— Адреса електронної пошти,
— Номер телефону
— Адреса для доставки.

При поверненні Товару, для перерахування грошових коштів, Клієнт надає паспортні дані і Дані банківської карти. Дану інформацію Компанія має право використовувати для виконання своїх зобов'язань перед Клієнтом. Компанія визнає важливість конфіденційності наданої особистої інформації Клієнтом.

Надаючи свої персональні дані Компанії, Клієнт погоджується на їх обробку Компанією, в тому числі, для виконання своїх зобов'язань перед Клієнтом в рамках цієї оферти, просування Компанією товарів і послуг шляхом направлення розсилок рекламно-інформаційного характеру, проведення електронних і SMS-опитувань, проведення конкурсів та інших промо-акцій серед клієнтів, аналізу результатів маркетингових акцій, клієнтської підтримки, проведення статистичних досліджень, організації доставки товару, контролю задоволеності клієнтів якістю послуг, що надаються.

Під обробкою персональних даних розуміється будь-яка дія, що здійснюється з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна) витяг, використання, передачу (в тому числі передачу третім особам, у тому числі транскордонну передачу, якщо необхідність в ній виникла в ході виконання зобов'язань), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

Компанія має право обробляти персональні дані, в тому числі, шляхом направлення Клієнту кореспонденції рекламного характеру на вказану поштову адресу, відправки SMS-повідомлень, повідомлень через інтернет-месенджери, а також відправки електронних листів рекламного характеру на вказаний клієнтом електронну адресу.

Клієнт може відмовитися від отримання розсилок, від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин одним із зазначених способів:
— Клієнт може вибрати параметри розсилки або відмовитись від неї на Сайті;
— Клієнт повинен звернутися в Службу по роботі з клієнтами Компанії зв'язавшись з фахівцями служби підтримки клієнтів за телефоном +380 96 108 11 00.

Компанія зобов'язується не розголошувати отриману від Клієнта інформацію.

Не вважається порушенням надання Компанією інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Компанією, для виконання зобов'язань перед клієнтом.

Компанія має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію. Відвідувач сайту або клієнт справжнім дає згоду на збір, аналіз і використання Cookies, в тому числі третіми особами для цілей формування статистики та оптимізації рекламних повідомлень.

Продавець отримує інформацію про IP-адресу відвідувача Сайту http://reever.tech. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.
ПОЛІТИКА ЩОДО ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Управління цим сайтом http://reever.tech (надалі — «Сайт») відбувається ТОВ «РІІВЕР» (надалі — «Компанія»), код ЄДРПОУ 44319105, юридичною особою, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог чинного законодавства України.

Ми піклуємося про конфіденційність даних своїх клієнтів і прагнемо до того, щоб у Вас залишалися тільки найтепліші враження. Наведена нижче інформація призначена для роз'яснення того, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо і як ми будемо їх використовувати.

Дана угода про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» №2297-VI та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя і правом на самовираження.

Політика конфіденційності та обробки персональних даних доповнює Публічну оферту і є її невід'ємною частиною. Будь ласка, ознайомтеся з нею, перш ніж продовжити використання Сайту http://reever.tech.

Відвідуючи Сайт http://reever.tech, ви зобов'язуєтеся дотримуватися дану Політику конфіденційності і погоджуєтеся з її умовами, підтверджуючи свою згоду на добровільну передачу та обробку персональних даних з метою виконання замовлень.

Ми завжди готові відповісти на всі Ваші питання, що виникають щодо нашої Політики Конфіденційності. Для цього, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами, вказаними на сайті.

При оформленні замовлення на Сайті або передачі даних фахівцю по роботі з клієнтами по телефону, Клієнт надає Компанії наступні дані:
— Ім’я та Прізвище;
— Адреса електронної пошти,
— Номер телефону
— Адреса для доставки.

При поверненні Товару, для перерахування грошових коштів, Клієнт надає паспортні дані і Дані банківської карти. Дану інформацію Компанія має право використовувати для виконання своїх зобов'язань перед Клієнтом. Компанія визнає важливість конфіденційності наданої особистої інформації Клієнтом.

Надаючи свої персональні дані Компанії, Клієнт погоджується на їх обробку Компанією, в тому числі, для виконання своїх зобов'язань перед Клієнтом в рамках цієї оферти, просування Компанією товарів і послуг шляхом направлення розсилок рекламно-інформаційного характеру, проведення електронних і SMS-опитувань, проведення конкурсів та інших промо-акцій серед клієнтів, аналізу результатів маркетингових акцій, клієнтської підтримки, проведення статистичних досліджень, організації доставки товару, контролю задоволеності клієнтів якістю послуг, що надаються.

Під обробкою персональних даних розуміється будь-яка дія, що здійснюється з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна) витяг, використання, передачу (в тому числі передачу третім особам, у тому числі транскордонну передачу, якщо необхідність в ній виникла в ході виконання зобов'язань), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

Компанія має право обробляти персональні дані, в тому числі, шляхом направлення Клієнту кореспонденції рекламного характеру на вказану поштову адресу, відправки SMS-повідомлень, повідомлень через інтернет-месенджери, а також відправки електронних листів рекламного характеру на вказаний клієнтом електронну адресу.

Клієнт може відмовитися від отримання розсилок, від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин одним із зазначених способів:
— Клієнт може вибрати параметри розсилки або відмовитись від неї на Сайті;
— Клієнт повинен звернутися в Службу по роботі з клієнтами Компанії зв'язавшись з фахівцями служби підтримки клієнтів за телефоном +380 96 108 11 00.

Компанія зобов'язується не розголошувати отриману від Клієнта інформацію.

Не вважається порушенням надання Компанією інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Компанією, для виконання зобов'язань перед клієнтом.

Компанія має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію. Відвідувач сайту або клієнт справжнім дає згоду на збір, аналіз і використання Cookies, в тому числі третіми особами для цілей формування статистики та оптимізації рекламних повідомлень.

Продавець отримує інформацію про IP-адресу відвідувача Сайту http://reever.tech. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.
Click to order
Ваше замовлення:
Total: 

У НАБІР ВХОДИТЬ:


  • Міні генератор водневої води H2Cap Plus Premium
  • Портативна пляшка з трітана (500 мл)
  • Кабель живлення - Type-C.
  • Одноразовий тестер концентрації молекулярного водню в воді - краплі H2Blue
  • Стіки для очищення електродів (20 шт)
  • Інструкція користувача
  • Чохол
Ваше ім’я
Email
Телефон
Зручний спосіб звязку
Доставка
Адреса доставки та Ваш коментар
Payment method

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтеся з умовами

Політики конфіденційності

Залиште свої дані і ми обов'язково Вам передзвонимо!

Або зателефонуйте нам

+380 96 108 11 00

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c Політикою конфіденційності

Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим для вас. Натискаючи "Приймаю" ви дозволяєте використовувати файли cookie на нашому веб-сайті. Більш детальна інформація надається в нашій Політиці Конфіденційності.

Прийняти